1
موضوعها:
شهریور ۱۳۹۷
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۸:۵۲ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۸:۵۴ ق.ظ توسط pouyan.)
با سلام.
اساتید، می خام از روی فیش حقوق امسال خودم به مبلغ پایه ی پارسال برسم.
با این توضیح که حقوق امسال من بالاتر از پایه حقوق اداره کار هست و پارسال هم بوده. اصلا چارهای داره یا نه؟ من که گیج شدم انقدر بالا و پایین کردم.
یه موضوع دیگه ای که خیلی گیج کننده هست، مقدار مالیات هست که هر ماهه عوض شده. اینکه بتونم (به صورت لیوانی) درصد بندی کنم درصد و عدد ثابت بهم نمیده.
پیشاپیش ممنون از توضیحاتتون
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۲۵ ق.ظ
سلام دوست عزیز
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
برای بدست آوردن مبلغ پایه حقوق سال قبل خود، ابتدا لازم است که توضیحاتی را برای بنده ذکر کنید. آیا جنابعالی در کارگاهی با طرح طبقهبندی مشاغل مشغول به فعالیت دارید؟ پایه سنواتی در فیش حقوقی شما درج گردیده است؟
درصورت تمایل میتوانید موارد درج شده در فیش حقوقی سال جاری خود را به همراه مبالغ آنها در ارسال بعدی خود نشان دهید تا حقوق پایه سال قبل و همچنین نحوه محاسبه مالیات حقوق را برای جنابعالی توضیح دهیم. اینکه فرمودید مالیات شما هر ماه تغییر یافته است دلایل مختلفی از جمله اضافهکاری متغیر در هر ماه و یا عواملی مانند پاداشهای متفرقه میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص محاسبه مالیات بر درآمد حقوق، میتوانید تایپیک ذیل را مطالعه نمائید:
آموزش: نحوه محاسبه مالیات بر درآمد حقوق در سال ۱۳۹۷
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "