Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدیا پلیر
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۰۳:۵۲ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: سلام دوست عزیز

جسارت بنده رو ببخشید اما این مورد که شما فرمودید ( advanced control ) در همین ویندوز xp هم غیر فعاله و فقط در صورتی فعال میشه که در پنجره Master Volume ما در قسمت Option ، زبانه Properties ، همه گزینه های تب Show the following volume controls رو فعال کرده باشیم ، در غیر اینصورت این گزینه فعال نخواهد بود .
در ضمن این مورد که شما فرمودید مربوط به فعال کردن پورتهای ورودی دیگر و همچنین فعال کردن صدای هدفن و یا میکروفن و ... است .

با احترام ...

بله اما صدای اسپیکر رو هم زیاد میکنه البته برای هدفون و اینجو چیزا هم داره....حالا امتحانش ضرر نداره
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۰۳:۴۶ ب.ظ)samira_d نوشته: سلام
خواهش میکنم... اگه کمکی از دستتون بر میاد اتفاقا خوشحال هم میشیم
تو این سایت قرار هست همه اعضا مشارکت داشته باشن
خانم زهری توضیح بدید....
میدونید چیه آقای معدلی زبان ایشونو فقط من متوجه میشمBig Grin
مرسی از لطفتون
من هم خوشحال می شم هر کمکی از دستم بر میاد انجام بدم ، اما بعضی اوقات سوال کننده شخص خاصی رو مخاطب پرسش خودش قرار میده و من معمولا سعی می کنم در این جور موارد تا لحظه آخر دست نگهدارم و دخالت نکنم .
صد البته که فرمایش شما صحیح است و تو این سایت قرار هست همه اعضا مشارکت داشته باشند .

(۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۰۳:۵۳ ب.ظ)abay نوشته: بلی میشود/ (دوستان به نحوه سوال پرسیدنم آگاهندShy)
مجموعه نرم افزاری که شامل چند سی دی ودی وی دی میباشد را میبایست در سیستم نصب کنم تا اجرا بشود.حال که نصب کردم وکامل اجرا شد در شنیدن صدای برنامه دچار مشکل هستم .با مسئول فنی نرم افزار که صحبت کردم توافق داشتیم که مدیا پلیر رامجدد نصب کنم .واما مشکلم حل نشد
باز اگر نامفهوم توضیح دادم به زبان دیگری بگویم
1- نرم افزاری که نصب کردید رو میشه اسم ببرید ؟
2- در ارسال اولتون فرمودید که
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۰۲:۴۶ ب.ظ)abay نوشته: متاسفانه بعد از نصب نرم افزاری ، متوجه شدم که صدای برنامه نرم افزاری بسیار ضعیف است. با توجه به اینکه موسیقی و آهنگ های دیگر با کیفیت عالی پخش میشد اما این نرم افزار اینگونه نبود.
میشه لطفا بفرمائید هر دو نرم افزاری که پر رنگ کردم یکی بودند ؟
3- سوال آخر موسیقی ها قبلا روی برنامه دیگری با کیفیت عالی تر پخش می شد یا همین نرم افزار ؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم برای اینکه جواب دقیقی بدم .

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۰۴:۰۹ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: ببخشید زیاد سوال پرسیدم برای اینکه جواب دقیقی بدم .

با احترام ...[/align]

فقط قبل از جواب عرض کنم که بنده تا ساعت 3.5درخدمتم
1:نرم افزار زبان
2:بلی،هردو همون زبان هست
3:موسیقی روی همون مدیا پلیر قدیمی پخش میشد وبه نرم افزار زبانه ربطی نداشت
از سوالاتون بابت مشخص وواضح تر شدن عرایضم تشکر میکنم وسپاسگذارم
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش می کنم دوست گرامی
برای نپرسیدن سوال بیشتر مجبور شدم از حدس استفاده کنم .
اینطور که من متوجه شدم ، اون فایلهای صوتی قبل از نصب نرم افزار زبان بر روی مدیا پلیر کیفیت بهتری داشته و بعد از نصب نرم افزار زبان کیفیت آنها بر روی همان مدیا پلیر پائین اومده . درسته ؟
اگر اشتباه نکنم ، نرم افزار زبانی که نصب کردید ، بطور جداگانه یک کارت صدا هم نصب کرده است و همین مورد باعث شده که صدای مدیا پلیر کمتر بشه . اگر درست حدس زده باشم ، کافیه شما قبل از پخش موسیقی نرم افزار زبان رو غیر فعال کنید یا از تنظیمات صدای اون رو قطع کنید و در صورت عدم نتیجه ، یه بار دیگه کارت صداتون رو نصب کنید .

با احترام ...

پاسخ
سپاس شده توسط:
خدمت دوستان گلم باید عرض کنم
بعضی از نرم افزارها یا حتی برخی از بازی ها یه درایو کارت صدای مجازی میسازند و صدا بین این دو share میشه.
برای رفع این مشکل باید از قسمت device manager درایو کارت صدای مجازی را disable یا unistall کنید تا این مشکل بر طرف شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۰۴:۳۳ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
خواهش می کنم دوست گرامی
برای نپرسیدن سوال بیشتر مجبور شدم از حدس استفاده کنم .
اینطور که من متوجه شدم ، اون فایلهای صوتی قبل از نصب نرم افزار زبان بر روی مدیا پلیر کیفیت بهتری داشته و بعد از نصب نرم افزار زبان کیفیت آنها بر روی همان مدیا پلیر پائین اومده . درسته ؟
اگر اشتباه نکنم ، نرم افزار زبانی که نصب کردید ، بطور جداگانه یک کارت صدا هم نصب کرده است و همین مورد باعث شده که صدای مدیا پلیر کمتر بشه . اگر درست حدس زده باشم ، کافیه شما قبل از پخش موسیقی نرم افزار زبان رو غیر فعال کنید یا از تنظیمات صدای اون رو قطع کنید و در صورت عدم نتیجه ، یه بار دیگه کارت صداتون رو نصب کنید .

با احترام ...
سلام مجدد
اشتباه متوجه شدید (اگر باز متوجه نشدید بفرمایید به زبان شیرین گیلکی عرض میکنم)
امروز بعداز دانلود مجدد مدیا پلیر فیلمها وآهنگهام با کیفیت خیلی خوبی پخش میشد اما با اون نرم افزار زبانه(که دارای فیلم وآموزش صوتی هس) هنوز دچار مشکل هستم و با اینکه ولوم اسپیکر و...همه بالاست با صدای بسیار کم قادر به شنیدن هستم.[/quote]
[/quote] خدمت دوستان گلم باید عرض کنم
بعضی از نرم افزارها یا حتی برخی از بازی ها یه درایو کارت صدای مجازی میسازند و صدا بین این دو share میشه.
برای رفع این مشکل باید از قسمت device manager درایو کارت صدای مجازی را disable یا unistall کنید تا این مشکل بر طرف شود. [quote]
آیا برای این unistall کردن باید به قسمت دیوایس منیجر وبعد سیستم دیوایس برم یا ,sound,video &game controll؟
ممنون میشم مرحله مرحله بفرمایید
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام مجدد
دوست گلم درسته به قسمت sound,device &game controll بروید و اون قسمتی که مربوط به کارت صدای مجازی هست رو غیرفعال کنید.
یا اگر بتونید یه عکس از اون قسمت قرار دهید بهتر میشه راهنمایی کرد.
حتی میتونید در قسمت hardware نرم افزار زبان رو پاک کنید چون این نرم افزار های یه سری اتوران دارند که میتونید با open کردن سی دی بدون فایل اتوران آنها رو play کنید
اگه اسم نرم افزار رو هم بگین بهتر میشه راهنمایی کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱، ۱۲:۲۸ ب.ظ)abay نوشته: سلام مجدد
اشتباه متوجه شدید (اگر باز متوجه نشدید بفرمایید به زبان شیرین گیلکی عرض میکنم)
امروز بعداز دانلود مجدد مدیا پلیر فیلمها وآهنگهام با کیفیت خیلی خوبی پخش میشد اما با اون نرم افزار زبانه(که دارای فیلم وآموزش صوتی هس) هنوز دچار مشکل هستم و با اینکه ولوم اسپیکر و...همه بالاست با صدای بسیار کم قادر به شنیدن هستم.

سلام دوست گرامی

خب اینو از همون اول می گفتید تا اینجوری من و پسرخاله ام رو گیج نکنید ( شوخی ) . ضمن تشکر از آقا میلاد گل ، ما دو نفر بر این باور بودیم که اون فایل های تصویری ای که قبل از نصب نرم افزار بر روی مدیا پلیر با کیفیت پخش می شدند ، بعد از نصب نرم افزار همون فایلهای مذکور با کیفیت پائین تری پخش می شدند و در اینصورت فرمایش آقا میلاد عزیز کاملا درسته . اما با این مطلبی که فرمودید خب دیگه مشخصه که فایلهای یا بهتره بگم فیلمهای آموزشی اون نرم افزار زبان با کیفیت پائین بر روی مدیا پلیر پخش می شوند و این موضوع رو نه شما و نه ما نمی تونیم درست کنیم بلکه شرکت سازنده اون نرم افزار باید این کارو انجام می داده و حجم و کیفیت اون فایلها رو تا این اندازه پائین نمی آورده .

با احترام ...

پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱، ۰۲:۳۰ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
سلام دوست گرامی

خب اینو از همون اول می گفتید تا اینجوری من و پسرخاله ام رو گیج نکنید ( شوخی ) . ضمن تشکر از آقا میلاد گل ، ما دو نفر بر این باور بودیم که اون فایل های تصویری ای که قبل از نصب نرم افزار بر روی مدیا پلیر با کیفیت پخش می شدند ، بعد از نصب نرم افزار همون فایلهای مذکور با کیفیت پائین تری پخش می شدند و در اینصورت فرمایش آقا میلاد عزیز کاملا درسته . اما با این مطلبی که فرمودید خب دیگه مشخصه که فایلهای یا بهتره بگم فیلمهای آموزشی اون نرم افزار زبان با کیفیت پائین بر روی مدیا پلیر پخش می شوند و این موضوع رو نه شما و نه ما نمی تونیم درست کنیم بلکه شرکت سازنده اون نرم افزار باید این کارو انجام می داده و حجم و کیفیت اون فایلها رو تا این اندازه پائین نمی آورده .

با احترام ...

Big Grinبه شما دونفر ملتی رو هم اضاف کنید
خب عزیز برادر اگر سازنده قبول میکرد که ایراد داره اینهمه دنبال چرا و پاسخ چرا نبودم.میفرمایند که مشکل سیستمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهمین خاطر من خواستم تمامی راه ها را برم وبالنتیجه نرم افزارو بتونم تعویض کنم (که البته با کمک دوستان خیلی چیزا هم با خراب کردن یاد گرفتم آ) Angel

گر فرمایشات آقا میلاد هم چاره کار نیس یک راه دیگر هم امتحان میکنم/امیدوارم نتیجه بده(نصب برنامه در سیستم دیگر)
از تمام راهنمایی های شما بزرگواران متشکرم
پاسخ
سپاس شده توسط:
بهتره از خیر این کار بگذری
یه نگاه به این تاپیک بنداز.... 20 تا ارسالی داشته
Big Grin
منم احتمال میدم کیفیت آهنگ ها پایینه... یا نرم افزار مورد نظرتون کیفیت قابل قبول رو نداره
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۳۱ ق.ظ