Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: معاملات کمتر از 10 درصد حد نصاب
سلام
در نرم افزار ttms معاملات کمتر از 10 درصد حد نصاب یک تیک داره این به چه معناس؟
بعصی ها میگن این مربوط به اینه که از کسی کد اقتصادی نداشته باشی و از این استفاده کنی در این صورت امتناع پس چی میشه؟
بعضی ها میگن باید هر فاکتوری که مبلغلش زیر یک میلیون و دویست هزارتومان است رو به این صورت وارد کنید
بعضی ها هم میگن باید 10 درصد کمتر از فروش هر سالت باشه مثلا اگر فروش سالانه شما یک میلیون باشه فقط 100 هزارتومنش رو میتونید به صورت تجمعی وارد کنید.
حالا موندم کدوم نظر درست است.

سلام

«« تغییر مبلغ حد نصاب برای سال 1393:

10% مبلغ حدنصاب معاملات کوچک به استناد مصوبه هیئت محترم وزیران در سال 1391 معادل 6،700،000 ریال و برای سال 1392 8،800،000 ریال و جهت سال 1393 مبلغ 12،000،000 ریال می باشد. »»

مثلا در فصل زمستان جمع فاکتورهای  یک مشتری بزنیم اخر فصل کمتر ازاین حد بود تیک کمتر از حدنصاب میزنیم و هیچ مشخصاتی نیاز نیست فقط مبلغ وارد میکنیم.

در مورد امتناع شخصی مشخصات ندهد باید اخر هر ماه ارسال کنید ربطی به مبلغ حدنصاب نداره.

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم وممنون از دوستان بزرگوار پاسخمو تصحیح کنید.

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
سپاس شده توسط: asena ، m.biroonvand ، Masoud_MI ، alipesaraklu ، marzieh
با تشکر از پاسخ شما در جوابی که نوشتید

(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۱۷ ق.ظ)sepideh نوشته: مثلا در فصل زمستان جمع فاکتورهای یک مشتری بزنیم اخر فصل کمتر ازاین حد بود تیک کمتر از حدنصاب میزنیم و هیچ مشخصاتی نیاز نیست فقط مبلغ وارد میکنیم.

اون موقع مگر مالیات نمیگه فاکتورهای هر شخص رو باید همون روز ثبت کنید، پس چطور من تمام فاکتورهای یک شخص را بزارم و بعد جمع کنم آخر هر سر همه رو باهم براش جمع بزنم، بعد شما فکر کنید یک مغازه داده کوچیک بیاد و خودش دونه دونه فاکتورهای هر مشتری رو که کم هستند جمع کنه این کمی مشکل نیست؟
سپاس شده توسط:
(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۱۱:۰۸ ق.ظ)azad222 نوشته: با تشکر از پاسخ شما در جوابی که نوشتید
مثلا در فصل زمستان جمع فاکتورهای  یک مشتری بزنیم اخر فصل کمتر ازاین حد بود تیک کمتر از حدنصاب میزنیم و هیچ مشخصاتی نیاز نیست فقط مبلغ وارد میکنیم.

اون موقع مگر مالیات نمیگه فاکتورهای هر شخص رو باید همون روز ثبت کنید، پس چطور من تمام فاکتورهای یک شخص را بزارم و بعد جمع کنم آخر هر سر همه رو باهم براش جمع بزنم، بعد شما فکر کنید یک مغازه داده کوچیک بیاد و خودش دونه دونه فاکتورهای هر مشتری رو که کم هستند جمع کنه این کمی مشکل نیست؟

منظورمو درست نرسوندم یا سوال شما را من متوجه نشدم.

از دارایی سوال کردم گفتند شخصی در این سه ماه خرید از شما داشته اخر این سه ماه جمع  خرید از این مشتری داری و میبینی کمتره تیک  حد نصاب میزنی (اضافه کنم تو گزارش فصلی 1000نفر خریدارداشته باشی ریز به ریز باید وارد کرد)

موفق باشی(انشالله دوستان می ایند تصحیح میفرمایند.)

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین
ممنون بابت پاسخ شما، منهم سوال کردم گفتند که در صورتی میتونید تجمعی وارد کنید که تنها 10 درصد مبلغ خرید یکسال نباشه وگرنه مودی دارای ریسک می باشید.
سپاس شده توسط:
سلام دوستان

ضمن تشكر از پاسخ سركار خانم سپیده گرامی،‌

(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۲۱ ق.ظ)azad222 نوشته: در نرم افزار ttms معاملات کمتر از 10 درصد حد نصاب یک تیک داره این به چه معناس؟

اين 10% حدنصاب معاملات كوچك؛ به نوعي يك مرز مي باشد و بيانگر اين است كه آستانه الزام به ارايه فهرست به سازمان امور مالياتي چه مبلغي است (كه براي سال 1393 تاكنون 1.200.000 تومان مي باشد)، ضمن آنکه فاکتورهايي که مبالغي کمتر از اين ارقام دارند نيازي به ارايه آنها به سازمان نيست بلکه جمع معاملات سه ماهه در يک خط بايد ارايه شود (تجميعي) كه بر اساس دستورالعمل اجرائي ماده 169 مکرر ق.م.م، مشخص گردد چه مؤدياني نياز به رعايت مقررات ذكر شده در دستورالعمل مذكور براي ارسال صورت معاملات (در مورد خريدها و فروشها) را دارند و چه مؤدياني ندارند. همچنين وظايف قانوني هر كدام در بند 5-4 و 5-5 اصلاحيه دستورالعمل موضوع ماده 169 مکرر به شرح ذيل آمده است:

4-5- برای خریدهای تا میزان 10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده 3 قانون برگزاری مناقصات، رعایت مقررات فوق ضرورت ندارد ولی معاملات مذكور را طی یک سطر در فهرست سه ماهه خرید (فرم شماره 4) بصورت تجمیعی به شرح «معاملات كمتر از 10% مبلغ حد نصاب» درج نمایند. درصورتیكه معاملات اعلام شده به شرح فوق از 10% مبلغ خرید سالیانه مؤدی بیشتر باشد، مؤدی مذكور بعنوان مؤدی دارای ریسك محسوب و اینگونه مؤدیان دراولویت رسیدگی مالیاتی قرار خواهند گرفت. فروشندگانی که مشمول این دستورالعمل می باشند در موارد فروش تا میزان 10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده 3 قانون برگزاری مناقصات، لزومی به درج شماره اقتصادی خریدار در صورتحساب صادره نداشته و جمع این گونه معاملات را طی یک سطر در فهرست سه ماهه فروش (فرم شماره 3) بصورت تجمیعی به شرح «معاملات كمتر از 10% مبلغ حد نصاب» درج نمایند.

5-5- با توجه به اطلاعیه مورخ 1387/06/23 سازمان امور مالیاتی كشور موضوع دستورالعمل صدور صورتحساب فروش کالا و ارائه خدمات، صورتحساب های صادره توسط ماشین های فروش (POS) مورد استفاده در فروشگاههای عرضه کالا به مصرف کنندگان نهایی، می تواند طبق صورتحساب نمونه شماره 2 دستورالعمل مذکور صادر شود و جمع این گونه معاملات را طی یک سطر در فهرست سه ماهه فروش (فرم شماره 3) بصورت تجمیعی درج نمایند. بدیهی است چنانچه خرید اشخاص حقوقی و مشمولین بندهای الف و ب موضوع ماده 95 قانون مالیات های مستقیم از این فروشگاهها بالاتراز میزان 10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده 3 قانون برگزاری مناقصات باشد، بایستی صورتحساب نمونه شماره 1 را از فروشنده دریافت نمایند. 10% مبلغ حد نصاب معاملات کوچک در سال 1391 به استناد مصوبه شماره 163735/ت 48567هـ مورخ 1391/08/21 هیئت محترم وزیران 6.700.000 ریال می باشد. تا تعیین حد نصاب هرسال، حد نصاب تعیین شده قبلی ملاک عمل خواهد بود.

(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۲۱ ق.ظ)azad222 نوشته: بعصی ها میگن این مربوط به اینه که از کسی کد اقتصادی نداشته باشی و از این استفاده کنی در این صورت امتناع پس چی میشه؟

اين سوال شما در تاپيك زير توضيح داده شده است:

تاریخ ارسال امتناع چه موقع می باشد؟

(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۲۱ ق.ظ)azad222 نوشته: بعضی ها میگن باید هر فاکتوری که مبلغش زیر یک  میلیون و دویست هزارتومان است رو به این صورت وارد کنید

اين مورد نيز در توضيحات فوق الذكر (بندهاي 5-4 و 5-5) بيان گرديده است.

(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۲۱ ق.ظ)azad222 نوشته: بعضی ها هم میگن باید 10 درصد کمتر از فروش هر سالت باشه مثلا اگر فروش سالانه شما یک میلیون باشه فقط 100 هزارتومنش رو میتونید به صورت تجمعی وارد کنید.

اين مورد رو متوجه نشدم بر چه اساسي به شما اعلام كردند و اشتباه مي باشد.

خواهشمند است درصورتي كه هنوز ابهامي در اين زمينه وجود دارد، شفاف بيان بفرمائيد تا دوستان و اساتيد عزيز شما را راهنمايي كنند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
سپاس شده توسط: m.biroonvand ، حسین
من منظور این مقدار رو متوجه نمیشم که گفته «10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک» درصد مبلغ حد نصاب یعنی چی؟ ابهامش از این هست که مثلا میگه آیا منظورش 10 درصد حد نصاب است یک چیزی است؟ آیا معاملات کوچک مثلا 12 میلیون تومانه که درصدش شده 1میلیون و دویست؟ این عدد آیا هر ساله مشخص میشه یا نه باید خودمون از روی کسب و کار تخمین بزنیم؟
سپاس شده توسط:
(۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۱۸ ق.ظ)azad222 نوشته: من منظور این مقدار رو متوجه نمیشم که گفته «10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک» درصد مبلغ حد نصاب یعنی چی؟

همانطور كه خدمت شما عرض كردم، اين درصد يك مرز مي باشد. حدنصاب معاملات كوچك هم اكنون 12.000.000 تومان مي باشد، كه طبق اين دستورالعمل فاكتورهايي كه مبالغ آن كمتر از ده درصد اين حدنصاب (1.200.000 تومان) است، نيازي به ارائه آنها به سازمان نيست و فقط جمع معاملات سه ماه رو بصورت تجميعي وارد مي كنيد.

(۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۱۸ ق.ظ)azad222 نوشته: ابهامش از این هست که مثلا میگه آیا منظورش 10 درصد حد نصاب است یک چیزی است؟

ابهامي وجود ندارد،‌ برداشت شما صحيح نمي باشد كه دچار ابهام شده ايد، همه چيز كاملاً روشن هست.

(۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۱۸ ق.ظ)azad222 نوشته: آیا معاملات کوچک مثلا 12 میلیون تومانه که درصدش شده 1میلیون و دویست؟

بله دوست عزيز، همانطور كه در بالا نيز توضيح داده شد.

(۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۱۸ ق.ظ)azad222 نوشته: این عدد آیا هر ساله مشخص میشه یا نه باید خودمون از روی کسب و کار تخمین بزنیم؟

هرسال طي بخشنامه اي توسط سازمان امور مالياتي، دستورالعمل حدنصاب معاملات اعلام مي شود و مبالغ آن تغيير پيدا مي كند. ضمناً تا تعیین حد نصاب هرسال، حد نصاب تعیین شده قبلی ملاک عمل خواهد بود.

با احترام...

سپاس شده توسط:
توی سایت دارایی توی قسمت پرسش و پاسخ که چه زمان معاملات را بصورت تجمیع به شرح مهاملات کمتر از از 10 درصد مبلغ حد نصاب درج نمود خود سازمان پاسخ داده که؟
مطابق بند 4-5 دستورالعمل ... برای خریدهای تا میزان 10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده 3 قانون برگزاری مناقصات، معاملات مذکور طی یک سطر (فرم شماره 4)
اول اینکه فرم شماره 4 منظورش چه فرمی و در کجا است؟
و سوال دو اینکه گفته در صورتیکه معاملات اعلام شده به شرح فوق از 10 درصد مبلغ خرید سالیانه شما بیشتر باشد، شما به عنوان مودی دارای ریسک محسوب می شوید و در اولویت رسیدگی قرار خواهید گرفت؟ این یعنی چی؟
خوب فرض کنید من یک مغازه دار هستم و تمام فاکتورهام زیر 1میلیون و دویست هزارتومان هست پس مجبورم همه رو بصورت تجمعی وارد کنم اون موقع اینجا نوشته نباید ده درصد مبلغ خرید سالیانه باشه؟
سپاس شده توسط:
سلام دوست گرامي

(۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۴۷ ق.ظ)azad222 نوشته: اول اینکه فرم شماره 4 منظورش چه فرمی و در کجا است؟

منظور پيوست شماره 4 در دستورالعمل اجرائي ماده 169 مکرر ق.م.م مي باشد.

(۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۴۷ ق.ظ)azad222 نوشته: و سوال دو اینکه گفته در صورتیکه معاملات اعلام شده به شرح فوق از 10 درصد مبلغ خرید سالیانه شما بیشتر باشد، شما به عنوان مودی دارای ریسک محسوب می شوید و در اولویت رسیدگی قرار خواهید گرفت؟ این یعنی چی؟

كاملاً واضح هست، وقتي شما بيشتر از ده درصد از خريدهاي شركتتون رو بصورت تجمعي ثبت كنيد، حساسيت و توجه اداره مالياتي به شركتتون بيشتر ميشه و شركت شما زودتر از سايرين مورد رسيدگي قرار مي گيرد.

(۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۴۷ ق.ظ)azad222 نوشته: خوب فرض کنید من یک مغازه دار هستم و تمام فاکتورهام زیر 1میلیون و دویست هزارتومان هست پس مجبورم همه رو بصورت تجمعی وارد کنم اون موقع اینجا نوشته نباید ده درصد مبلغ خرید سالیانه باشه؟

هيچ كجا چنين چيزي ننوشته است دوست عزيز

لطفاً دستورالعمل فوق الذكر به همراه اصلاحيه آن را دقيقاً مطالعه بفرمائيد و پيشنهاد مي كنم از آنجا كه رشته شما حسابداري نيست؛ در اين زمينه يك دوره آموزشي مالياتي رو طي كنيد يا با مشاوران مالياتي بصورت حضوري گفتگو كنيد تا بهتر به نتيجه برسيد، چراكه سوالات شما بدليل عدم برداشت درست از قانون؛ صحيح نمي باشد.

لازم به ذكر است توضيحات كافي در اين زمينه داده شده است، لذا جهت جلوگيري از پراكندگي مطالب، اين تایپيك بسته مي شود.

با احترام...

سپاس شده توسط: حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۳۴ ق.ظ