Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: حدنصاب معاملات برای یک معامله است یا یک فصل؟
  موارد قابل ملاحظه در خصوص ارسال اطلاعات صورت معاملات فصلی از سال 1396 و پس از آن

3- حد نصاب تعیین شده برای معاملات کوچک در سال 1396 به مبلغ /220،000،000 ریال می باشد.

4- تا %5 حد نصاب تعیین شده در سال 1396 (11،000،000 ریال) در هر صورتحساب خرید از اشخاص حقیقی فعال اقتصادی، الزامی به درج شماره ملی فروشنده در صورتحساب نیست.

5- در سال های 1395 و قبل، در حالت %10 حد نصاب تعیین شده در صورتحساب خرید و فروش امکان ارسال اطلاعات به صورت تجمیعی وجود داشت. از سال 1396 به بعد %5 حد نصاب فقط در خرید از اشخاص حقیقی است که می بایست رکورد به رکورد برای هر صورتحساب ارسال اطلاعات شود و امکان ارسال اطلاعات به صورت تجمیعی وجود ندارد.

6- تا پایان سال 1395 اعمال حد نصاب معاملات کوچک به نسبت حد نصاب تعیین شده برای همان سال و هم برای خرید و هم برای فروش بود ولی از سال 1396 به بعد فقط برای خرید از اشخاص حقیقی است.
پاسخ
سپاس شده توسط:
[quote pid='14895' dateline='1509863614']
3- حد نصاب تعیین شده برای معاملات کوچک در سال 1396 به مبلغ /220،000،000 ریال می باشد.
[/quote]

سلام دوستان

این درصدی که برای حد نصاب میگن برای یک سال مالی شرکته یا برای هر فصل ؟؟
الان 5% این 22 میلیون که میشه 1.100.000 برای خریدای یه فصله ؟

سوال 12 :
  چنانچه کالایی مشمول ارزش افزوده نباشد و یا مبلغی بعنوان ارزش افزوده دریافت یا پرداخت نشده باشد درقسمت مالیات وعوارض ارزش افزوده آیا باید رقم وارد نمود ؟
پاسخ:
  در صورتیکه مشمول ارزش افزوده نباشد و یا مبالغی بابت آن پرداخت یا دریافت نشده باشد در قسمت مالیات و عوارض صفر درج نمایند.

و این سوال خود سایته .... یعنی یه شخص حقیقی که ادعا میکنه فاکتوری برای دارایی رد نمیکنه و فاکتور رسمی نمیخواد و شرکت ازش ارزش افزوده نمیگیره ،
اونوقت میشه برای معاملات فصلی فاکتور رو ثبت کنم و مالیات و عوارض رو صفر درج کنم ؟؟؟؟
میشه یه شرکت چنین کاری رو انجام بده ؟؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۰۴ ب.ظ)ATEFE نوشته: این درصدی که برای حد نصاب میگن برای یک سال مالی شرکته یا برای هر فصل ؟؟

[عکس: question.png]سوال 12 :
  چنانچه کالایی مشمول ارزش افزوده نباشد و یا مبلغی بعنوان ارزش افزوده دریافت یا پرداخت نشده باشد درقسمت مالیات وعوارض ارزش افزوده آیا باید رقم وارد نمود ؟
[عکس: tiks.png]پاسخ:
  در صورتیکه مشمول ارزش افزوده نباشد و یا مبالغی بابت آن پرداخت یا دریافت نشده باشد در قسمت مالیات و عوارض صفر درج نمایند.

و این سوال خود سایته .... یعنی یه شخص حقیقی که ادعا میکنه فاکتوری برای دارایی رد نمیکنه و فاکتور رسمی نمیخواد و شرکت ازش ارزش افزوده نمیگیره ،
اونوقت میشه برای معاملات فصلی فاکتور رو ثبت کنم و مالیات و عوارض رو صفر درج کنم ؟؟؟؟
میشه یه شرکت چنین کاری رو انجام بده

سلام دوست عزیز
اون 5 درصد برای هر فاکتور خریده نه فصل یعنی اگر مبلغ فاکتورت زیر اون حد نصابه میشه به صورت تجمیعی ارسال کرد 
و لازم نیست هر فاکتور را جدا جدا رکورد به رکورد ثبت کنی میتونی خرید های یک شخص را به صورت تجمیعی بزنی 
 برای سوال دوم هم بلعه اگه مشمول مالات و عوارض نبود یا شما به خاطر ناچیز بودن مبلغ مالیات و عوارض اون ها رو در دفاتر ثبت نمیکنین مبلغ مالیات و عوارض رو در فصلی 0 در نظر بگیرین
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: ATEFE
(۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۰۱:۰۴ ب.ظ)رحیمی پور نوشته:  برای سوال دوم هم بلعه اگه مشمول مالات و عوارض نبود یا شما به خاطر ناچیز بودن مبلغ مالیات و عوارض اون ها رو در دفاتر ثبت نمیکنین مبلغ مالیات و عوارض رو در فصلی 0 در نظر بگیرین
متشکرم عزیز

یه فاکتوری دارم برای حوزه هست و میگن که اصلا فاکتوری به دارایی ارائه نمیدن
ولی مدیرعاملمون به اصرار کد ملی شخص خریدار برای حوزه رو گرفت و بهش فاکتور رسمی داده
مبلغ فاکتور 70.000 تومنه و مالیات و عوارض 42.000 و 21.000

یعنی میشد برای گزارش فصل اگه ارزش افزوده ازش نمیگرفتم صفر درج کنم
اونوقت بازم مجبور بودم با فرمت فاکتور رسمی بهش فاکتور بدم یا پرینت سیستمی کافیه ؟؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۰۲:۵۰ ب.ظ)ATEFE نوشته: یه فاکتوری دارم برای حوزه هست و میگن که اصلا فاکتوری به دارایی ارائه نمیدن
ولی مدیرعاملمون به اصرار کد ملی شخص خریدار برای حوزه رو گرفت و بهش فاکتور رسمی داده
مبلغ فاکتور 70.000 تومنه و مالیات و عوارض 42.000 و 21.000

یعنی میشد برای گزارش فصل اگه ارزش افزوده ازش نمیگرفتم صفر درج کنم
اونوقت بازم مجبور بودم با فرمت فاکتور رسمی بهش فاکتور بدم یا پرینت سیستمی کافیه ؟؟

سلام 
 نه عزیزم بستگی داره که کالای که شما میفروشین مشمول ارزش افزوده باشه یا نه اگه مشمول باشه باید  ارزش افزوده رو بگیرین
پاسخ
سپاس شده توسط: ATEFE ، Masoud_MI ، حسین
(۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۳۹ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: سلام 
 نه عزیزم بستگی داره که کالای که شما میفروشین مشمول ارزش افزوده باشه یا نه اگه مشمول باشه باید  ارزش افزوده رو بگیرین

سلام
متشکرم
فقط پس این جمله یعنی چی ؟؟

نقل قول:و یا مبالغی بابت آن پرداخت یا دریافت نشده باشد در قسمت مالیات و عوارض صفر درج نمایند.

اگه مبلغی بابت ارزش افزوده دریافت نکنیم چی ؟؟؟؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵ ق.ظ)ATEFE نوشته: سلام
متشکرم
فقط پس این جمله یعنی چی ؟؟

نقل قول:و یا مبالغی بابت آن پرداخت یا دریافت نشده باشد در قسمت مالیات و عوارض صفر درج نمایند.

اگه مبلغی بابت ارزش افزوده دریافت نکنیم چی ؟؟؟؟
خوب در اینجا اگه مالیات و عوارض نگیری در قسمت مالیات و عوارض  در ارزش افزوده 0 در نظر میگیری ولی فک نمیکنم دلیل بر عدم ارائه فاکتور رسمی بشه
پاسخ
سپاس شده توسط: ATEFE ، Masoud_MI
(۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۰۳ ق.ظ)ATEFE نوشته:   موارد قابل ملاحظه در خصوص ارسال اطلاعات صورت معاملات فصلی از سال 1396 و پس از آن

سلام سرکار خانم عاطفه گرامی

لازم به ذکر است که بندهای ۴، ۵ و ۶ اطلاعیه مورد اشاره شما با توجه به بخشنامه: اصلاح آئین­‌نامه اجرایی تبصره ۳ ماده ۱۶۹ ق.م.م و تمدید مهلت ارسال گزارش فصلی بهار ۹۶، تغییر یافته است که امروز به شرح ذیل توسط بنده اصلاح گردیده و در همان اطلاعیه نیز این تغییرات اعمال شده است.

(۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۰۷:۴۰ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: ۴- تا ۵٪ حد نصاب تعیین شده در سال ۱۳۹۶ (۱۱،۰۰۰،۰۰۰ ریال) برای کلیه معاملات (اعم از خرید یا فروش کالا یا خدمت)، الزامی به درج شماره ملی در صورتحساب نیست.

۵- در سال‌های ۱۳۹۵ و قبل، در حالت ۱۰٪ حد نصاب تعیین شده در صورتحساب خرید و فروش امکان ارسال اطلاعات به صورت تجمیعی وجود داشت. از سال ۱۳۹۶ به بعد درصد فوق به ۵٪ حد نصاب تغییر یافته و امکان ارسال این اطلاعات بصورت مجموع وجود دارد.

۶- اعمال حد نصاب معاملات کوچک به نسبت حد نصاب تعیین شده برای همان سال و هم برای خرید و هم برای فروش می‌باشد.

(۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۰۴ ب.ظ)ATEFE نوشته: این درصدی که برای حد نصاب میگن برای یک سال مالی شرکته یا برای هر فصل ؟؟

پاسخ این سوال قبلاً بارها در سایت ارائه گردیده است، درصد مذکور برای جمع معاملات یک شخص در یک فصل می‌باشد و نه برای یک مورد خرید (معامله). همچنین مبلغ محاسبه شده جنابعالی (۱۱،۰۰۰،۰۰۰ ریال) بابت ۵% حدنصاب معاملات کوچک نیز صحیح است.

(۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۰۴ ب.ظ)ATEFE نوشته: و این سوال خود سایته .... یعنی یه شخص حقیقی که ادعا میکنه فاکتوری برای دارایی رد نمیکنه و فاکتور رسمی نمیخواد و شرکت ازش ارزش افزوده نمیگیره ،
میشه یه شرکت چنین کاری رو انجام بده ؟؟

در این خصوص شما می‌بایست به ازای فروش کالا یا ارائه خدمات مشمول مالیات بر ارزش افزوده، مالیات و عوارض را دریافت نمائید، مگر اینکه هنوز در نظام مالیات بر ارزش افزوده ثبت‌نام نکرده و گواهینامه مربوط را هنوز تهیه نکرده باشید که قسمت دوم از پاسخ ذیل مربوط به این مورد می‌باشد. چنانچه گواهینامه ثبت‌نام داشته باشید و از مشتریان بابت فروش کالا و ارائه خدمات مشمول مالیات بر ارزش افزوده، مالیات و عوارض را مطالبه نکنید از طرف دارایی مشمول جریمه خواهید گشت.

(۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵ ق.ظ)ATEFE نوشته: [عکس: tiks.png]پاسخ:

در خصوص سایر سوالات شما (که در ارسال‌های شماره ۴ و ۶ درج گردیده است) نیز پاسخ سرکار خانم رحیمی پور گرامی صحیح می‌باشد.

(۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۰۱:۰۴ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: اون 5 درصد برای هر فاکتور خریده نه فصل یعنی اگر مبلغ فاکتورت زیر اون حد نصابه میشه به صورت تجمیعی ارسال کرد
و لازم نیست هر فاکتور را جدا جدا رکورد به رکورد ثبت کنی میتونی خرید های یک شخص را به صورت تجمیعی بزنی

سلام سرکار خانم رحیمی پور گرامی

ضمن تشکر بابت مشارکت در این بحث، لازم به ذکر است که پاسخ فوق شما اشتباه بوده و پاسخ صحیح قبلاً (تایپیک‌های ذیل) و همچنین در بالا توضیح داده شد.

پرسش: نحوه ورود فاکتور در نرم افزار ttms

پرسش: معاملات کمتر از 10 درصد حد نصاب

(۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۰۱:۰۴ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: برای سوال دوم هم بلعه اگه مشمول مالات و عوارض نبود یا شما به خاطر ناچیز بودن مبلغ مالیات و عوارض اون ها رو در دفاتر ثبت نمیکنین مبلغ مالیات و عوارض رو در فصلی 0 در نظر بگیرین

همچنین قسمت دوم پاسخ فوق نیز صحیح نیست و خواهشمند است چنانچه شما به این صورت عمل می‌کنید، رویه خود را اصلاح نمائید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: ATEFE ، حسین ، رحیمی پور ، الهه فرهادی نسب
(۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۰۵:۵۱ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: همچنین قسمت دوم پاسخ فوق نیز صحیح نیست و خواهشمند است چنانچه شما به این صورت عمل می‌کنید، رویه خود را اصلاح نمائید.

با سلام و تشکر از توجه شما
یا شما به خاطر ناچیز بودن مبلغ مالیات و عوارض اون ها رو در دفاتر ثبت نمیکنین مبلغ مالیات و عوارض رو در فصلی 0 در نظر بگیرین

منظورم قبوض اب و برق و ... بود اخه یه بار من از اداره دارایی قسمت ارزش افزوده سوال کردم برای این موارد گفت اصلا چون مبالغشون خیلی کمه میتونی در نظرش نگیری
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۵:۰۶ ق.ظ